Zakelijke klant Zakelijke klant

Zakelijke klant

DoeMaarWat in jouw assortiment of op jouw evenement?

Als het gaat om jouw assortiment in de winkel of jouw drankenaanbod op je evenement, doe je natuurlijk niet zomaar wat! Dan kies je voor DoeMaarWat!

We hebben twee lekkere smaken. Doe Maar Rood voor de liefhebbers van aardbei, framboos en kers en Doe Maar Oranje voor als je meer van sinaasappel, perzik en vanille houdt. Verkoop ‘m puur als shot, on the rocks of gemixt met frisdrank voor steeds weer een nieuwe smaakbeleving.

‘DoeMaarWat’ is te herkennen aan het opvallende kameleon-logo! Lekker fel van kleur en net zo fris en fruitig als het drankje zelf. Opvallend in het schap en een echte eyecatcher op jouw evenement!

Mensen drinken club

Slijterijen

Evenementen

Particulieren

Doe Maar Wat

Succes in jouw schap!

Wat wil je drinken?

Op de vraag ‘wat wil je drinken?’ is ‘DoeMaarWat’ nu het antwoord waar je wat mee kunt! Een lekkere en toegankelijke likorette die snel in de smaak valt bij een groot publiek.

Puur, in the mix en als shotje

De een drinkt ‘m puur of met ijs. De ander gaat voor een mixje met frisdrank. DoeMaarWat in de grote 0.7 literfles is ideaal in gebruik. Shotjes-fanaten worden met het kleine flesje DoeMaar Rood of DoeMaar Oranje op hun wenken bediend. Zo is er voor iedereen een DoeMaarWat!

Opvallend in je schap

Het opvallende logo trekt onmiddellijk de aandacht in jouw schap. ‘Doe maar wat’ is te herkennen aan een spiksplinternieuw logo! Lekker fel van kleur en net zo fris en fruitig als het drankje zelf.

 

Het drankje dat bij iedereen past

Met de heerlijke smaak van aardbei, framboos en kers is DoeMaar Rood een schot in de roos voor rood fruit-liefhebbers. DoeMaar Oranje valt altijd in de smaak wanneer je van sinaasappel, perzik en vanille houdt.

Zakelijke klant

DoeMaarWat
op jouw evenement of
in jouw assortiment

succes gegarandeerd op jouw evenement

DoeMaarWat is de vrolijke smaakmaker op jouw evenement. Mix ‘m met frisdrank, drink ‘m puur, met ijs of kies voor de populaire shotjes. Neem contact met ons op voor de scherpe inkoopprijzen!

Verkooppunten
0 +
Tevreden klanten
0 +
Evenementen met Doe Maar Wat
0 +

REVIEWS

Zij genieten van DoeMaarWat

DoeMaarWat heeft vele fans! De een houdt van Oranje, de ander van Rood. En ook de shots doen het goed 🙂  We hebben een paar meningen voor je op een rijtje gezet.